Φορολογική έδρα ή Υποκατάστημα στις εγκαταστάσεις Bizcenter

Στις εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας παρέχουμε χώρους κατάλληλους για δήλωση φορολογικής έδρας ή υποκαταστήματος. Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, σωματεία, συλλόγους κλπ. που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις επαγγελματικής έδρας με σκοπό να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα οφέλη και τις υπηρεσίες ενός γραφείου, χωρίς το κόστος και τη δέσμευση χώρων γραφείου.

Διοικήστε την επιχείρησή σας έξυπνα και οικονομικά ενώ εργάζεστε από το σπίτι ή από άλλη τοποθεσία και αποκτήστε πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένα γραφεία ωριαίας ή ημερήσιας μίσθωσης για τυχόν επαγγελματικά σας ραντεβού και αναδείξτε το κύρος και την αξιοπιστία της επιχείρησης σας σε άκρως επαγγελματικό και ήσυχο χώρο.  

 

    • Μεταφορά φορολογικής έδρας υφιστάμενης επιχείρησης

Εξυπηρετεί εταιρείες με επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν απαιτεί φυσική παρουσία στον χώρο της έδρας,  επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, αδρανείς επιχειρήσεις κλπ. που επιθυμούν να διατηρούν φορολογική έδρα χωρίς όμως να επιβαρύνονται από τα έξοδα φυσικού χώρου (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα, καθαριότητα κλπ.) 

    • Φορολογική έδρα για έναρξη της υπό σύσταση εταιρείας

Εξυπηρετεί τις εταιρείες υπό ίδρυση, startups και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν οικονομική λύση για δήλωση φορολογικής έδρας με σκοπό να κάνουν έναρξη εταιρείας ή επιτηδεύματος και να αποφύγουν ή να αναβάλλουν διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου επαγγελματικού χώρου.


Βασικό πακέτο μίσθωσης φορολογικής έδρας περιλαμβάνει: 

• Μισθωτήριο συμβόλαιο (χειρόγραφο και ηλεκτρονικό)

• Επαγγελματική διεύθυνση (για τα εταιρικά έγγραφα σας, τις επαγγελματικές κάρτες, καταχωρήσεις στο Google/διαδίκτυο κλπ.)

• Διαχείριση φυσικής αλληλογραφίας (παραλαβή και προώθηση επιστολών/δεμάτων)

• Αποθήκευση της αλληλογραφίας σας στα γραφεία μας 

 ΜΟΝΟ 50 €/μήνα*

*Δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
*Ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου 3 μήνες 
*Εκδίδεται τιμολόγιο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ➡️ ΔΩΡΟ 2 ΜΗΝΕΣ➡️ 500 ευρώ
Kέρδος 100 ευρώ

ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ➡️ ΔΩΡΟ 6 ΜΗΝΕΣ ➡️ 900 ευρώ
Κέρδος 300 ευρώ

*Οι ανωτέρω τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ

Αποκτήστε την προσφορά τώρα


Δείτε επίσης:

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο +30 210 825 0052 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.